Masky na květen

Květnové dny volna jsou pro nás takovým dárkem před létem a minizkouškou před prázdninami. Dopřejte si relax a připravte svou pleť na ostré sluníčko! Máme pro vás tip na dvě masky z řady Line Repair, které rozšíří vaši sbírku profesionální domácí péče.

 

Obnovující LINE REPAIR NUTRIENT Vitamínová oční maska proti otokům je skvělá pro ty, kteří si dlouho stěžují na tmavou a matnou barvu pleti kolem očí a také na pastovitá oční víčka. 

Když se objeví viditelné známky stárnutí, maska ​​se stane produktem č. 1 v domácí péči. Lehká, vzdušná, krémová - snadno se aplikuje a poslouží každému. Díky 3 typům kyseliny hyaluronové se maska ​​rychle vstřebává, hydratuje, zklidňuje a rozjasňuje tón pleti kolem očí. Obsahuje cupuaçu a sójové oleje, černou moruši, vilín, výtažky z magnólie, vitamíny a antioxidanty a také kofein. Toto složení pomáhá masce výrazně urychlit metabolické procesy, odstranit přebytečnou vlhkost a podpořit omlazení pleti.

Jak používat: Aplikujte na předem vyčištěnou pleť kolem očí 2x týdně nebo dle potřeby. Po 10-15 minutách působení opláchněte teplou vodou.

LINE REPAIR FIX Obnovující maska ​​s retinolem a HA je omlazující a regenerační přípravek pro „unavenou“ pleť. Vytváří ochrannou bariéru díky hydratační funkci 3 typů kyseliny hyaluronové a ochranné funkci epidermálního růstového faktoru.

Maska je bohatá na rostlinné oleje, extrakty a antioxidanty. Stabilní forma vitamínu C pomáhá vyrovnat barvu pleti a zlepšit její tón. Zapouzdřený retinol podporuje omlazení pokožky: urychluje buněčný metabolismus, obnovuje elasticitu, zklidňuje, zmírňuje jakékoli známky nepohodlí - zarudnutí, podráždění, pnutí atd.

Jak používat: nanášejte na vyčištěnou pleť obličeje, krku, dekoltu (kromě očnice) 1-2x týdně nebo dle potřeby. Po 10-15 minutách působení opláchněte teplou vodou.

Užívejte si krásné květnové dny!