Vytvořme si letní „šatník“ pro pleť!

S příchodem hezkého počasí je snadné zapomenout na důležitou věc - aktualizaci „šatníku“ pro vaši pokožku. Pojďme společně poskládat beauty taštičku pro teplé období s CHRISTINOU. 

Léto je období, ktere je pro pokožku plné stresových faktorů. Snažíme se trávit více času venku a slunce, jak víte, může mít negativní vliv na pokožku. Abyste se vyhnuli spálení, pocitu sucha a stařeckých skvrn, musíte používat přípravky s nejvyšším indexem SPF.

Vlivem horka se zvyšuje produkce kožního mazu - ti s mastnou pletí mají problémy ještě víc a nejde jen o zrádný lesk obličeje. V létě je důležité dávat pozor na čištění, aby hromadící se maz nezpůsobil zánět.

Klimatizace, která se nachází téměř ve všech moderních prostorách, může vést k vysušení pokožky. To znamená, že je důležité vybírat produkty s velkým množstvím hydratačních složek, vitamínů a antioxidantů.

Abyste svou pleť v létě „nepřetěžovali“, volte lehčí textury produktů. 

Abychom ušetřili váš čas, již jsme sestavili seznam vhodných přípravků pro jakýkoli typ pleti:

Suchá pokožka v létě

Pokud máte v létě obavy z pocitu suché pokožky, věnujte pozornost kyselině hyaluronové a přírodním složkám hydratačních faktorů v kosmetice. Poskytují maximální hydrataci a jsou schopny dlouhodobě udržovat normální hydrobalanci pokožky.

Super hydratační mlha Line Repair Nutrient -  produkt můžete použít jako sprej nebo toner - kdykoli během dne. Jedná se o velmi pohodlný a hygienický způsob, jak udržet pokožku hydratovanou na cestách. Stačí nastříkat přípravek ze vzdálenosti 20-30 centimetrů od obličeje.

Regenerační hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou Theraskin  CHRISTINA bestseller. Sérum obsahuje 3 druhy kyseliny hyaluronové, působí v různých vrstvách pokožky, aby byla hydratovaná a elastická.

Je důležité pamatovat na oblast očí - tenká a citlivá kůže v této oblasti nejrychleji ukazuje věk. Sérum na oční okolí a krk Line Repair Hydra HA pomůže vašim očím skutečně zářit. Díky skvělému složení zmizí otoky, tmavé kruhy a vrásky. Přípravek používejte každý den večer, asi 2 hodiny před spaním.

Nezapomínejte na hloubkovou hydrataci a výživu pokožky. Line Repair Nutrient Ovocná maska krásy s chlorellou je snad nejletnější. Obsahuje superpotraviny, jako jsou goji a ostružiny. Přípravek dobře hydratuje a vyrovnává tón pleti. Navíc má nádhernou vůni!

Hydratační maska ​​Forever Young obsahuje nejen hydratační složky, ale také peptidy proti stárnutí. Měla by být používáná 1-2krát týdně po fázi hlubokého čištění a může být ponechána přes noc (nezapomeňte ráno opláchnout).

Sklon k pigmentaci

Ti, kteří mají sklon k tmavým skvrnám, by měli zvolit nejvyšší stupeň ochrany před sluncem.

- Forever Young Ochranný hydratační krém SPF 25, pokud máte normální pleť.

- Denní rozjasňující krém SPF 50 Illustrious, pro smíšenou pleť.

- Ochranný krém SPF 30 Chateau de Beaute  je vhodný pro suchou pokožku.

- Pro citlivou pleť kolem očí vyzkoušejte Unstress Probiotický denní oční krém SPF 12.

- Pro zralou pleť – Wish denní krém na pleť kolem očí s SPF 8.

V případě pigmentace nelze opomenout kvalitní čištění. Kůže se obnoví a pigmentová skvrna nestihne dorůst. Například Line Repair Nutrient Aktivní tonikum s goji, které jemně exfoliuje pokožku a vyrovnává tón. Mělo by se používat večer – začněte 2x týdně.

Peelingové mýdlo Rose de Mer je na našem seznamu bestsellerů. Myjte si obličej mýdlovou pěnou 1-2x týdně - je zaručena hladká pokožka s rovnoměrným tónem. Mýdlo lze použít i na tělo - 2-3x týdně: pomáhá zbavit se strií a jizev.

Nezapomeňte na antioxidanty: některé z nich se mohou stát vážnými pomocníky při odstraňování pigmentací. Například vitamín C projasňuje a posiluje stěny cév. Rozjasňující sérum Illustrious je bohaté na vitamín C. Je také ideálním základem pod make-up - okamžitě vyrovná texturu.

Chcete-li rychle dosáhnout jasnější a zářivější pleti, zvolte Illustrious Zesvětlující masku. Přípravek by se měl používat 1-2x týdně po hloubkovém čištění.

SOS!

Zanícené kousnutí komárem? Spálená na slunci? Poškrábaní o větev? Žádný problém! V případě nouze existuje řešení!

Unstress Zklidňující krém by měl být vždy po ruce. Dokonale hojí rány, snižuje následky popálenin, zmírňuje svědění a zklidňuje pokožku při atopické dermatitidě. A další plus – je vhodný pro děti!